Çevre Dostu Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan ,projeler üreten, kaliteli eğitimi hedefleyen, izlenen ve sürekli gelişen, modern çağın gerektirdiği tüm donanımıyla ve uyguladığı çağdaş eğitim sistemiyle alanında lider bir kurum olmak

Misyon: Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, Benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, Bilişsel, sosyal, dil, psiko-motor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla; Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda milli değerlere sahip, kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.00-1300 ile 13.00-18.00 arası
Isınma: Doğalgaz Kombi
Servis Bilgisi: Yazlık ve Serdivan İçi Özel Servis vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Harezmi Eğitimi, e-twinning Projeleri, Tübitak 4004 Projesi, Orman Okulu Eğitimi

WEB - https://769428.meb.k12.tr

Adres - VATAN MAH. 4223. SK. NO 6/1 SERDİVAN / SAKARYA

Öğretim Şekli :ikili öğretim

Yerleşim Yeri - Yazlık Bölgesi Sakarya´nın en yeni ve en hızlı gelişen, modern bina ve sitelerin yoğun olduğu bölgedir.

Adres - VATAN MAH. 4223. SK. NO 6/1 SERDİVAN / SAKARYA

Ulaşım Büyükşehir toplu ulaşım araçlarından 9A-9B otobüsleri, Şehir içi Kırmızı (Beyaz Tabelalı) YAZLIK minübüsleri ile veya Serdivan Bölgesinden 14 numaralı belediye otobüsü ile Abdulhamit 1 Durağında inilecek.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve İlçe Merkezine 2 km uzaklıkta. Serdivan Yazlık Mevkiinde